Često postavljana pitanja

Da li su gume koje se prodaju na internetu iste kao i gume kod mog mehaničara?

Da, gume koje se prodaju na našoj stranici su nove i potpuno iste kao one koje prodaje vaš mehaničar. Štaviše, gumelider.rs je dobavljač mnogim garažama i distributerima u Srbiji.


Gde izvršiti montažu guma koje su kupljene putem interneta?

Sa montažom nema problema, direktno na našoj stranici tokom naručivanja možete izabrati da neka od naših garaža primi i montira gume. Možete ih i dobiti i Vi, te se tada obratiti nekoj od naših garaža da Vam montira gume.


Koliko treba vremena da se dostave gume?

Već odmah u našoj košarici mi navodimo rok za dostavu svake gume. Naša dostava je brza i pouzdana.


Šta se dešava ako sam odsutan iz kuće u vreme kada trebate dostaviti robu?

Nema problema. Prevoznik će vam ostaviti obaveštenje sa svim referencama kako biste mogli ponovo stupiti u kontakt sa njim i dogovoriti drugu dostavu. Ako ne odgovorite na obaveštenje, prevoznik će ipak dostaviti gume po drugi put. Ako ste i dalje odsutni, gume će vam biti stavljene na raspolaganje tokom perioda od 15 dana u vama najbližem skladištu.


Da li je isplata osigurana?

Isplatu osigurava kompanija HIPAY koja je stručnjak za pitanja isplate. S obzirom da je kompanija HIPAY referenca za isplatu putem interneta, ne postoji nikakav rizik za plaćanje na našoj internet stranici. Naša stranica koristi 3D secure kako bi vam garantovala savršeno sigurnu transakciju.


Da li su gume koje su prikazane na stranici dostupne na zalihama?

Da. Od trenutka kada vam ponudimo gume na stranici, to znači da ih tada imamo u zalihama i da vam brzo mogu biti dostavljene.


Postoji li način da pratim svoju narudžbu?

Da. U mogućnosti smo da vam prenesemo brojeve za praćenje za svaki vaš paket.


U slučaju dostave u neku od vaših garaža, hoću li biti pozvan da preuzmem gume?

Da. Nakon prijema vaših guma, garaža vas mora pozvati kako bi ugovorili sastanak. Takođe ćete biti obavešteni o prijemu putem broja za praćenje.