Opšti uslovi prodaje

Naši opšti uslovi prodaje imaju za cilj da vas informišu o vašim pravima.

Zaključak narudžbe

Kada korisnik naruči nešto putem interneta, mi odmah proveravamo dostupnost proizvoda kako bi omogućili brzu dostavu. Ako se ispostavi da proizvod nije ili više nije dostupan, klijentu se novac vraća unutar 48 časova.

Proizvod

Kompanija AD TYRES INTERNATIONAL SLU nije odgovorna za naznake navedene u dokumentima sa podacima o svakom proizvodu. Radi se o informativnim podacima koji dolaze od brojnih izvora.

Na klijentima je da se uvere da li odabrani artikl odgovara njihovom vozilu. Ukoliko proizvod ne odgovara vašem vozilu, kompanija AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne snosi troškove povrata.

Cena

Cene se menjaju više puta dnevno. AD TYRES INTERNATIONAL SLU zadržava pravo da menja cene proizvoda u jednom ili u drugom smislu, s tim da cena ostaje ista za kupce koji su već naručili određeni proizvod

Dostava

Dostava se obavlja po ceni koja je spomenuta u korpi tokom kupovine. Mi smo odgovorni za eventualni gubitak ili krađu vašeg paketa. Mi ćemo vas takođe saslušati ukoliko imate neki problem, putem tiketa u naš prostor do kojeg možete doći na vašem računu. Putem ove usluge lako i brzo rešavamo probleme dostave. Obično dostavljamo nakon 2 do 8 radnih dana. Taj se rok ne može garantovati. Dešava se da paketi kasne zbog tumbanja ili nesreća tokom prevoza. Najkasnija granica dostave određena je na 20 dana nakon zaprimanja vaše uplate. Pored toga, možete dobiti nadoknadu ako samo zatražite poništenje vaše narudžbe.

U slučaju dostave na kućnu adresu, prevoznik će ostaviti obaveštenje ukoliko ste odsutni. Na klijentu je da stupi u kontakt sa prevoznikom u najkraćem roku kako bi dobio ove artikle

U slučaju dostave kod montažera guma, na klijentu je da stupi u kontakt sa montažerom kako bi dogovorili sastanak. Moguće je dobiti broj za praćenje kako biste bili sigurni da li je određena stanica za montažu primila vaše artikle. Garaža poseduje i vaše podatke kako bi stupila u kontakt sa vama nakon prijema artikala.

Vraćanje

Klijent ima rok od sedam dana da o svom trošku vrati naručene proizvode. Rok teče od dana dostave. Proizvodi se moraju vratiti u originalnim ambalažama bez da su korišćeni ili oštećeni. Klijent će morati poslati pismo kako bi obavestio kompaniju AD TYRES INTERNATIONAL SLU o vraćanju robe.

Da objasnimo : AD TYRES INTERNATIONAL SLU može na sebe preuzeti vraćanje vašeg paketa, te će, u roku od 30 dana, vama vratiti novac od kojeg se oduzimaju troškovi vraćanja paketa.

Ako su artikli montirani ili korišćeni, novac za njih neće biti vraćen.

Ko smo mi?

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Sa kapitalom od 3 000 EUR
Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra
NRT : L-711448-M Recording Date : 30/05/2016
Email: cm(a)adtyre.com - Phone: +376 810 888

Kako postati deo našeg tima?

Nama se možete pridružiti samo putem formulara za kontakt za komercijalna pitanja i putem tiketa za uslugu nakon prodaje

Ukoliko se želite pridružiti našim ekipama: kliknite ovde.

Kako nas kontaktirati ?

Kupci mogu nas kontaktirati samo putem kontakt formulara za komercijalna pitanja i putem ticket portala.

Za kontaktiranje naših timova : click here.

Sigurnost isplate

Različite faze procesa plaćanja između kupca i našeg sistema plaćanja - HIPAY/BRAINTREE - potpuno su šifrirane i zaštićene. Protokol koji se koristi je SSL, povezan sa internet bankarstvom

To znači da informacije vezane za red i broj kreditne kartice ne cirkulišu nesigurne na internetu.
Broj bankovne kartice se ne štampa na dokumente, račune, račune kreditnih kartica ili druge ispise.
Trgovac nema pristup brojevima kartica.
HIPAY/BRAINTREE ne zadržava brojeve kartica kad je transakcija obavljena do banke trgovca
To znači da niko nema pristup podacima o kartici kupca bilo elektronskim putem ili ispisima.

Rizik da broj kartice kupca bude provaljen tokom kupovine u AD TYRES INTERNATIONAL SLU sa HIPAY/BRAINTREE je ravan nuli.

Aktivnosti vezane za ugovor o prodaji na daljinu obavlja AD TYRES INTERNATIONAL EU sa nivoom 3 apartmana br. 2407, Tover Business Center, Tover Street Svatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - matični broj kompanije OC 1277.

Плаћање кредитном картицом у 3 пута

Опција троструког плаћања доступна је само за наруџбе испод 20 000.00 РСД (комплетни точкови су искључени).

Финансијски услови: без камате, 8.90% наплаћује накнаду за износ налога.

Не прихватају се стране картице, ексклузивне картице за повлачење, картице са систематичним ауторизацијама (Елецтрон, Маестро, Циррус ...) и е-разгледнице.

Плаћање месечних уплата врши се кредитном картицом или директним задужењем.

Три рока су следећа:

  • Први рок: дан ваше наруџбе, 34% од износа наруџбе, укључујући и трошкове обраде.
  • Други рок: 30 дана након ваше наруџбе, 33% од износа наруџбе, укључујући накнаде за руковање.
  • Трећи рок: 60 дана након ваше наруџбе, 33% од износа наруџбе, укључујући и трошкове руковања.

У случају одбијања ваше уплате, одобравамо вам 7 дана за регулисање ваше ситуације без затезних камата, а задржавате право да искористите своје "могућности плаћања". Након овог периода, изгубићете право да остварујете право на "олакшице за плаћање" и све суме ће одмах постати доспеле. Камата на закашњело плаћање обрачунава се од датума ваше наруџбе по курсу ЕСБ-а плус 10 бодова без претходне најаве.

Važeći zakon i nadležnost

Sadašnji Opšti uslovi prodaje i sporazum između AD TYRES INTERNATIONAL SLU i Klijenta reguliše se Andorranskim zakonom.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU će ipak tražiti prijateljsko rešenje pre nego što se preduzmu bilo kakve pravne akcije.