Повеља о модерирању

Корисник може оставити коментар или мишљење о: производу, партнеру за уређивање или нашем сајту. Да би то урадио, он ће изабрати корисничко име (своје име или псеудоним). Корисник је обавијештен да кориштени псеудоним може бити подвргнут модерирању и не смије ни на који начин кршити право интелектуалне својине треће стране или кршити ниже наведене услове. Корисник је одговоран за коментаре које шаље на сајт; он је обавезан законским и регулаторним одредбама на снази, посебно онима који угрожавају злоупотребе слободе изражавања.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU задржава право да не објави или да избрише коментар који би био у супротности са следећим условима и нарочито:

  • насилни, клеветнички, увредљиви, недопуштени или опсцени коментари,
  • било какве инвазије на приватност, и опћенитије на права личности било које особе,
  • примједби које подривају људско достојанство;
  • било који коментар који омаловажава, деградира или узнемирава било ког другог корисника, наших запосленика или наших партнера;
  • подстицање на насиље, извршење кривичног дјела,
  • било каквог кршења заштите личних података треће стране,
  • садржај који крши права интелектуалне својине трећих страна (у одређеним чланцима, радовима), за које нема потребна овлаштења аутора и / или додјељује.

Поруке које не поштују ова правила могу се избрисати без најаве.

Као такав, аутор необјављеног коментара ће бити обавештен е-маилом што је пре могуће о разлозима због којих обавештење није објављено.

Корисници могу затражити објашњења за модерирање користећи адресе контаката на веб-локацији (наводећи вашу е-пошту, надимак и УРЛ дотичног чланка), али нема коментара који би указивали на рад модерирања. стави на ред.

У случају непоштовања ових правила, AD TYRES INTERNATIONAL SLU задржава право да систематски одбије коментаре корисника, привремено или трајно обустави приступ корисничком коментару.

Умереност не дозвољава а приори откривање свих недозвољених садржаја, а посебно садржаја који крше права трећих, корисник гарантује AD TYRES INTERNATIONAL SLU против било какве акције или жалбе након постављања на линији коментара, ако се покаже да је незаконита

AD TYRES INTERNATIONAL SLU пружа кориснику и његовим услугама модерирања уређај за пријављивање:

  • злоупотребе и коментари који се могу сматрати неусаглашеним са овим условима коришћења или законом;
  • сумње у аутентичност мишљења.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU ће бити ослобођен посљедица овог упозорења ако је извјештај довољно мотивиран. Стога ће бити слободно да повуче коментар који сматра неусаглашеним са овим општим условима коришћења или законом, и то без формалности или прелиминарног упозорења.

Корисник ће се побринути да избјегне офф-топиц, неутемељене гласине, дезинформације, вицеве ​​лошег укуса и сумњиве успоредбе. Да би га сви разумели, корисник ће написати читљиве и разумљиве поруке: нема СМС језика, коментаре великим словима или на страном језику (осим изузетака). Коментар никада неће бити измијењен како би испунио захтјеве повеље, али је директно избрисан. Коментари који одговарају на избрисани коментар такође могу бити избрисани.