Kliknite ovdje za pretragu

Gde obaviti montažu vaših guma ?

Montaža guma na felne obavlja se uz pomoć profesionalnih alata. Radi se o osetljivoj operaciji koja zahteva posebnu obuku i opremu. Stoga je važno da to prepustite profesionalcima. Treba izdvojiti oko 10 do 15 minuta vremena i 10 do 25 evra kao trošak za montažu po gumi.

Nemojte da se plašite !

Korisnici koji po prvi put kupe na internetu gume često se plaše da će imati problema prilikom njihove montaže. Plaše se da će ih radionice odbiti ili loše primiti, što nije slučaj !

Prodaja guma putem interneta je postala uobičajena širom Evrope, te su automehaničari navikli da primaju i montiraju gume za korisnike. To je postala rutina, nema potrebe za nelagodom i strahom tim pre što i automehaničarske radnje žive od montaže guma.

Gde otići ?

  • Mi preferiramo partnere koje smo naveli na našoj stranici.

Trgovine gumama na internetu poseduju mreže partnera koji montiraju gume i koje su navikle da primaju korisnike i obavljaju takve usluge za njih. Kada korisnik pošalje narudžbu, mehaničarska radnja primi poruku e-pošte koja je obaveštava da će uskoro primiti takve i takve gume za tog i tog klijenta. Po dobijanju robe, automehaničarska radnja može stupiti u kontakt sa klijentom i dogovoriti sastanak kako bi montirali gume. Uobičajene cene neke automehaničarske radnje se često ažuriraju i prikazuju na stranicama.

  • U nekoj automehaničarskoj radnji ili ovlašćenoj radnji koja nije naš partner.

Možete otići u neku automehaničarsku radnju da montirate gume koje ste kupili na internetu, uz uslov da je ta radnja opremljena potrebnim materijalom. Cena montaže zavisi od centra u koji idete. Generalno ta cena varira između 15€ i 25€ po točku, uključujući i balansiranje.

Neke automehaničarske radnje ili ovlašćene radnje će vam dodatno naplatiti ukoliko gume niste kupili kod njih. Najbolje je izbeći takve radnje jer oni koji vam zaista žele pomoći, neće vam ništa dodatno naplatiti.

  • Kod vaše kuće ili na vašem radnom mestu : montaža kod kuće

Već više godina, montaža kod kuće je postala uobičajena, te korisnici na taj način mogu dobiti optimalnu i veoma fleksibilnu uslugu.

Prostim telefonskim pozivom možete dogovoriti sastanak sa monterom kod vas, na vašem radnom mestu ili na bilo kojoj adresi koja vam odgovara na području delovanja te mobilne stanice.

Posedujemo mrežu mobilnih stanica na celoj teritoriji, koje su spremne da obave uslugu za vas. Cena je ista kao što bi bila i da vi dolazite u našu ovlašćenu radnju ili automehaničarsku radnju.


Slobodni ste da gume koje ste kupili kod Gume Lider montirate gde želite.